Sadaya ahli hukum di Jepang online. Nu panggedena hukum portal Uponese ahli hukum.


Anu bisa kuring File Gugatan Tanpa Pengacara a


Mindeng, urang bisa jadi kudu giat basa keur lawsuits tapi sieun yen maranehna teu diidinan ka file ngaku maranéhanana tanpa pengacara a

Salaku hasilna, masalah leuwih mayar waragad pangacara bisa nyimpen sababaraha from handap ieu ngaliwatan jeung klaim maranéhanana, hartina hukum salah bisa balik unaddressed jeung jalma anu wronged bisa balik uncompensated. Artikel ieu bakal ngabejaan ka maneh kumaha.

Kahiji, anjeun kudu angka kaluar naon hukum salah ieu nu percaya bisa ngabentuk dasar pikeun gugatan. Sakali anjeun geus ilahar kaluar naon eta bisa jadi, anjeun bakal kudu pikeun panalungtikan unsur of kasus nu bener. Ngan sabab ngarasa tangtu hiji hal anu salah jeung kudu kajawab ku pangadilan teu mean nu ieu bakal ngabéréskeun sorangan. Anjeun kudu ngaliwatan sababaraha prosés pisan husus pikeun ngamankeun hak anjeun, jeung gagal pikeun ngalakukeunana bisa jeopardize ngaku anjeun. Ieu aturan jeung prosedur nu teu rusiah, jeung nu sabenerna cukup gampang manggihan, tapi ngan lamun anjeun teu nyaho naon nu anjeun keur pilari, di mana néangan, sarta yén anjeun teu komo kudu kasampak di tempat kahiji. Ieu naha paling jalma milih pikeun nyewa pangacara tinimbang ngajalankeun hiji pasualan dina sorangan. Attorneys nu husus dilatih jeung wawuh jeung prosedur ieu, jeung loba kurang kamungkinan kantun hiji hal ti batur tanpa pangalaman ieu anu nyoba arahkeun prosés ieu pikeun kahiji kalina. Sakali anjeun geus ilahar kaluar naon jenis kasus anjeun kudu, anjeun bakal kudu nyiapkeun dokumén anjeun jeung file anjeun gugatan. Kadang anjeun bisa ménta bentuk pikeun anjeun gugatan ti boh nu juru tulis pangadilan atawa hukum lokal pustaka, tapi teu salawasna. Nya kitu, bantuan hukum grup ieu bisa mantuan anjeun ngalengkepan anjeun paperwork, evaluate anjeun klaim, jeung méré nasehat anjeun dina naon file, di mana, jeung kumaha loba anjeun filing waragad bakal. Lamun anjeun paperwork siap anjeun bakal kudu ka file eta jeung juru tulis pangadilan, mayar filing fee, jeung ngatur boga salinan tina gugatan jeung nyalukan dilayanan di pihak séjén. Lamun anjeun teu bisa mampuh filing waragad, anjeun biasana bisa panawaran pikeun indigent status jeung ménta hiji waiver tina waragad ieu. Ti titik éta, sajumlah deadlines nu dipicu Anjeun bakal kudu cicing di luhur ieu deadlines atawa kasus anjeun bisa jadi mecat.

Anjeun bakal kudu make prosés kapanggihna pikeun nalungtik kasus anjeun jeung ménta bukti pikeun ngarojong klaim anjeun. Jeung, pamustunganana, anjeun bakal kudu nyiapkeun kasus anjeun keur sidang Lamun pretrial prosedur seemed hese, sidang an, komo leuwih pajeulit campuran aturan jeung prosedur nu sadaya panawaran sakaligus.

Persiapan mangrupakeun konci, jeung nyaho kumaha napigasi aturan ieu bakal jadi beda antara kasuksésan jeung kagagalan. Kalolobaan nagara geus kasus hukum merlukeun pangadilan pikeun sakaligus ngubaran jalma anu ngagambarkeun diri, katelah pro se (dibaca"pro nyebutkeun") litigants ku standar nu sarua salaku minimally kompeten pangacara. Tapi, maranéhanana ogé biasana diperlukeun pikeun méré pro se litigants kapentingan ragu. Ieu aneh ganda standar bisa ngakibatkeun mahiwal jeung hasil unpredictable Dina umumna, eta aya dina interest pangalusna anjeun pikeun nyewa pangacara upami anjeun bisa. Hiji pangacara bakal nyaho kumaha napigasi sistem hukum, bakal nyaho substantive pertimbangan pikeun anjeun gugatan, jeung bakal nyokot jumlah signifikan karya off piring anjeun. Tapi, lamun anjeun teu bisa mampuh hiji pangacara atawa, pikeun alesan sejen, leres pisan kudu file jeung ngadawa anjeun gugatan dina anjeun sorangan mungkin. Anjeun bisa manggihan sumber daya tambahan pikeun mantuan anjeun ngaliwatan ieu prosés sakuliah loka urang di Jepang Website. Bantahan: Sedengkeun unggal usaha geus dijieun pikeun mastikeun katepatan tina ieu publikasi, hal ieu teu dimaksudkeun pikeun nyadiakeun nasehat legal salaku individu kaayaan bakal béda jeung kudu dibahas jeung ahli jeung atawa pengacara.